Sábado

Tilapäivitys

mer

Kävin Puerton lauantaimarkkinoilla. Siellä olisi ollut hopeisia nukkekodinkalusteita, mutta ne olivat kalliita ja onneksi liian pieniä minulle: hyvä syy jättää ostamatta. Jotakin löysinkin, esimerkiksi puiset puutarhapenkit ja pöydän, sopivaa nukkekotikokoa. Ne löytyivät alhaalta, missä iäkäs mies myy puusta tekemiään pieniä autoja. Kalusteiden hinta oli edullinen, mies ihastui ostoksistani silminnähden ja sain vielä lopuksi suukon kädenselkään. Kummallekin tuli hyvä mieli.

Keskikerroksessa oli tänäänkin avoinna kala- ja äyriäisbaari, mutta cambat ja cava jääkööt nyt seuraavaan kertaan. Siis loppukesälle: Suomen loma lähestyy!

pla

Taas väittävät kyssäkaalta lantuksi! No, sanakirjan mukaan sekä lanttu että kyssäkaali ovat colinabo, mutta meille suomalaisille ne ainakin ovat ihan eri kasviksia.

Plaza de Europalla oli tänään tapahtuma nimeltään Tenerife Walking Festival. Siellä oli jaossa erilaisia vaelluskarttoja ja opastusta sekä tietysti viiniä ja tapaksia oli saatavilla. Yleisöä ei ollut paljonkaan, mutta ehkä illalla sinne suuntaa enemmän väkeä. Turisteille tarkoitettu tapahtuma tämä oli.

Tänään meillä on ollut aurinkoista ja lämmintä +26!

Sabado

Tilapäivitys

sa

Vihdoinkin meillä on aurinkoinen ja lämmin päivä Puertossa.
Kumppani ajeli viikossa Suomeen, tosi pitkiä päivämatkoja, onneksi en ollut mukana!
Kävin kirpputorilla nukkekotitavaraa etsimässä. Aina jotakin pientä löytyy. Teidekin näyttäytyi, vaikka keräilee taas pilviä ympärillensä.
Alakuvassa on uuden guagua-aseman rakennuspaikka raivattuna. Kaikki puut on kaadettu. Saa nähdä, mitä vauhtia projekti etenee. Ja mitä ihmettä tehdään vanhalle mainoksin päällystetylle linja-autoasemalle?

Markkinat

Tilapäivitys

img_1248

Lauantai on markkinapäivä Puertossa. Minä etsin sieltä aina aarteita = pikkutavaroita nukkekotiini. Tällä käynnillä löytyi pieni Manneken pis ja ihana timanttilaukku nukkenaiselle. Ja yllättäen myös kauan etsityt posliiniset kylpyhuonekalusteet.

img_1253

Markkinoilla

Tilapäivitys

mercado

Lauantai ja kirpputoripäivä Mercado Municipalilla. Aurinkokin näyttäytyi ja asteita alkaa olla sopivasti talvilämpötilaksi. Äyriäistiskit ja kalat ovat aina yhtä houkuttelevia.