Nieta

Tilapäivitys

Nieta

Täällä vietetään mummoiluviikkoa ihanan ja suloisen pienen nietan kanssa. Touhua ja iloisia kiljahduksia riittää sekä piilopaikkoja. Kävely nurmikollakin sujuu jo hyvin ja se on uusi asia tämän pienen taaperon elämässä. – Erityisen mukavaa minulle on, että sana ”mummo” tulee jo ihan selvästi.

Esperando a la nieta

Tilapäivitys

Nieta

Tässä syy, miksi karnevaalitouhu jää tänä vuonna väliin. Lapsenlapsi, la nieta mía, tulee vanhempiensa kanssa vierailulle. Ja hänellä on vielä paljon muuta ihmeteltävää tässä uudessa ympäristössä. Karnevaaleille ehtii tulevina vuosina. Olemme hankkineet varusteita mummoilta ja papoilta, joiden lapsenlapset ovat jo kasvaneet isoiksi. Kierrätystä siis parhaimmillaan.

Tiesittekö, että potta on espanjaksi orinal? Sen ostin ja samalla opin uuden sanan.

Karnevaalirihkamakopit on jo pystytetty Charcon puiston laitaan.

Casco Botanico

Tilapäivitys

cas

Vaihtelevaa säätä. Kuvat on otettu pari päivää sitten Casco Botanicon terveyskeskuksen mäeltä. Tuuli oli voimakasta, vaikka aurinko paistoi. Tänään on luvattu sadetta.

Huomaa, että täällä on täkäläinen talvi. Toppaliivi tai -takki on etenkin aamuisin tarpeen. Mikäli aurinko paistaa, päivällä on kuitenkin lämmintä ja takki joutaa pois.

Olen taas pakkailemassa matkalaukkua Suomen reissua varten. Kylmyys ja pimeys siellä ahdistavat jo ennakkoon, mutta kaiken korvaa se, että olen menossa mummoilemaan ja viettämään lapsenlapsen yksivuotissyntymäpäivää.