Pinolere

Tilapäivitys

pino

Tänään pistäydyimme Pinoleren juustoferiassa. Siellä oli tarjolla monenlaisia juustoja ainakin Teneriffalta, El Hierrolta, Gran Canarialta ja Fuerteventuralta. Hunajaa ja viinejä sekä leivonnaisia myytiin myös. Tietysti näytteillä oli myös vuohia ja parilla ylimmäisellä tasanteelle koiria, mutta niitä emme käyneet katsomassa – pelkään koiria.

gu
 

Paluumatkalla poikkesimme guachinchessä Orotavassa: uusi paikka meille. Tämä paikallisten suosima guachinche on nimeltään El Divorcio. Se sijaitsee samalla kadulla kuin Orotavan Las Dehesas -terveyskeskus, siitä kivenheitto kaupungin keskustaan päin.

Pinolere

Tilapäivitys

queso

Ensin pari kaunista kuvaa ja käymisen arvoista paikkaa: auringonlasku El Sauzalissa ja näkymä Parque Garcia Sanabria -puistoon Santa Cruzissa, Rambla-kadun varrella.

Kolmannessa kuvassa on muistutus perinteisestä Pinoleren juustoferiasta, jota vietetään tänä vuonna ensi viikon vikkonloppuna, siis 8. ja 9.4. Orotavan guagua-asemalta on usein järjestetty sinne ilmainen tai pääsylipun sisältävä kyyti. – Tämän vuoden järjestelyistä en vielä tiedä.