Luces

Tilapäivitys

luc

Jouluvaloja naapuripitäjästä, Santa Ursulasta. Täällä jouluvalot loistavat kaikkialla, ja kukkaistutukset on vaihdettu jouluisiksi. Luonto sai sadetta muutaman päivän ja vieläkin taivas on pilvessä. Yölämpötilat alkavat olla talvisia, aamuisin meillä on ollut +13.

Joulu jää nyt viettämättä täällä: meillä tuli Suomen reissu. Saimme edulliset suorat lennot Ouluun ensi viikolla ja palaamme Barcelonan kautta. Loppumatka Barcelona-Tenerife saatiin puoleen hintaan residenssialennuksella. Uudet certificado de viajet, matkustustodistukset, jolla alennuksen saa, ovat menneet vanhaksi. Ne ovat voimassa vain puoli vuotta kerrallaan. Täytyy käydä kaupungintalolta uudet.

Päivät ovatkin menneet virastoasioissa viime aikoina: mm. sähkölaitos, Trafico, verovirasto, Amplifon, terveyskeskus.

Santa Úrsula

Tilapäivitys

Ursula

Ohikulkumatkalla pysähdyimme Santa Úrsulassa. Kaupungintalon edustalla traakkipuuta ja aitaa koristaa neulegraffiti. Kävimme myös kurkistelemassa kylän herkkutarjontaa: kakkukauppoja ja jälkiruokia notkuvia kylmätiskejä löytyi monta. Seuraavana projektina voisi olla se, että tutustuisimme paremmin paitsi Orotavaan, myös muihin lähikyliin. Puerto de la Cruz, vaikka se onkin miellyttävä pikkukaupunki, saisi jäädä nyt vähemmälle toistaiseksi.