Xibana

Tilapäivitys

Pääsin tänään tutustumiskäynnille suomalaisten suosikkihotelliin Xibanaan. Suomi -kerhon yli kolmikymmenvuotinen historia talossa on jättänyt monen mieleen muistoja ja luulen, että moni parisuhdekin on alkanut Xibanan tansseissa.

Hotelli ja ravintolat ovat pikkuhiljaa lisäämässä toimintaansa, majoitus- ja ateriapuoli toimii jo. Kovin tutuilta paikat näyttivät: samanlaisilta kuin reilut kolme vuotta sitten, kun ovet sulkeutuivat. Piha-alueet ovat vielä kunnostusta vailla, mutta ehkä pikkuhiljaa… Uima-allas on jo käytössä ja elävää musiikkia voi kuulla alakerran baarissa kolmesti viikossa.

Toiveissa on, että taidepiiri pääsee entiseen paikkaan takapihalle maalaamaan jonakin perjantaina.

 

Xibana auki!

Tilapäivitys

Xibana Park on ensimmäistä päivää auki tänään. Ravintola- ja hotellitoimintaa on jo, mutta ei vielä ihan täydellä kapasiteetilla, kertoi nuorimies recepciónissa. Joulukoristeet ainakin olivat jo paikallaan ja Dorada-auto pihassa. Täytyy käydä paremmalla ajalla tutkiskelemassa tarkemmin, mitä talosta löytyy.

Pari pikku juttua

Tilapäivitys

Pari pientä huomiota:

Pastelería El Deseon listassa on hauskoja käännöksiä, esim. likapiirakka. Leivonnaiset ovat käännösvirheistä huolimatta maukkaita ja hinnat edullisia, kannattaa käydä. Kahvilahan on Visannan entisellä paikalla.

Xibana Parkissa – tuossa suomalaisten perinteisessä tanssipaikassa – näkyy jotakin elämää: valoja huoneissa. Olisipa se mukavaa, jos hotelli ja ravintolat aukeaisivat oltuaan pari vuotta tyhjillään.

Xibana

Tilapäivitys

Xibanan katolla kiipeilee miehiä. Ruma, romahtanut kyltti on viety pois. Jokohan hotellia aletaan elvyttämään? Huhuja kuuluu, että jotakin on tapahtumassa.