Ongelmia

image

Ongelmia uima-altaassa! On ollut ihanan aurinkoinen päivä, vihdoinkin, +20 varjossa. Teimme puutarhatöitä, aidan pensaita on raivattu, jotta näkymä Teidelle olisi parempi.
Sitten yhtäkkiä alkoi kuulua pauketta. Koska on pääsiäisviikko, ajattelin, että ilotulittavat taas keskellä päivääkin, kuten täällä on tapana. Erehdys! Uima-altaan laatat ne alkoivat rymisten halkeilla lämmön vaikutuksesta. Eipä olla tämmöistä ilmiötä osattu aavistaakaan. Nyt odotellaan asiantuntijaa paikalle antamaan korjausohjeita.

Yksi vastaus artikkeliin ”Ongelmia

  1. Ihanaa, kun ilmat alkaneet siellä lämmetä ja ihan mahtavan hienosti Teide näkyy teidän puutarhasta!! Harmi, että uima-altaan laattojen kanssa ongelmia, mutta kesä kuumat vasta tulossa, niin etteköhän kohta pääse vilvoittelmaan altaaseen! Ihana on teidän puutarha joka tapauksessa! Pääsiäisenä siellä varmaan kulkueita paljon. Onkohan ruoan suhteen jotain tyyppillistä mitä syödään pääsiäisen aikaan tms? Varmaan suklaamunia myös siellä kaupan ja tiput ja puput koristuksena? Helsingissä eilen satoi lunta/räntää koko päivän ja tänään vettä. Ankeat kelit, nauttikaa plus asteista ja auringosta :-). Hyvää pääsiäistä ja kevättä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.