Viaje

Tilapäivitys

IMG_1958

Nyt jo täytyy alkaa suunnitella kesäreissua Suomeen, koska teemme sen pienen mutkan kautta. Ja jotta emme joudu taas kuukausikaupalla odottelemaan, kävimme varaamassa laivaliput. Prosessi menee näin: ensin kaupungintalolle (ayuntamiento) hakemaan matkustustodistus (certificado de viaje). Me haimme toisen Puertosta ja toisen Orotavasta. Certificadojen ja passien ja nie/residencia -korttien kanssa menimme Santa Cruzin satamaan. Siellä on tänää avattu uusi ja hieno Armaksen terminaali entisen ”telttaterminaalin” viereen. Nyt on laivaliput, hytti ja autolle paikka laivassa varattuna. Kohti Huelvaa lähdemme onneksi vasta huhtikuun lopulla.

Armas

Tilapäivitys

image

Aamuvarhain lähdimme Armaksella Santa Cruzin satamasta. Ensimmäinen rantautuminen oli Las Palmas Gran Canarialla ja seuraavaksi saavumme Lanzarotelle Arrecifeen. Perillä Huelvassa olemme vasta perjantai-iltana, mutta se ei haittaa, pidän pitkistä merimatkoista. Emme saaneet hyttiä, vaan butaca VIP:t, nojatuolit, joissa on tilaa ja jotka saa tarpeeksi makuuasentoon. Mikäs tässä, aavaa ulappaa katsellessa!

Armas

Tilapäivitys

image

Tänään kävimme Santa Cruzin satamassa ostamassa laivaliput Huelvaan. Nyt tulikin kiire valmisteluissa, sillä lähtö on jo aikaisin torstaiaamuna. Mukavalta tuntuu lähteä taas matkalle! Johan tässä muutama päivä kotona oltiinkin. 🙂