Circuba

Tilapäivitys

circ

Olipa hieno ja ammattitaitoinen näytös kuubalaisessa sirkuksessa eilen. Akrobaattitemppuja, trapetsitaiteilijoita, värikästä tanssia hienoine koreografioineen ja tietysti hauskuttajana klovni, hänkin taitava tanssija ja voimistelija; tätä kaikkea näimme. Korkeassa teltassa taiteilijat esittivät päätähuimaavaa hyppyjä ja voltteja ilmassa sekä muodostivat taidokkaita kuvioita köysien varassa. Harmi vaan, että tämän tason näytöksissä ei ole sallittua ottaa kuvia.
Sirkus jatkaa vielä viikonlopun Puerto de la Cruzissa: suosittelen!

Camino

Tilapäivitys

pas

Puertosta: Paseo del Jardinero, oikopolku, siis kävelyreitti Calle El Pozolta nykyiselle Titsojen lähtökadulle on avattu. Nyt siis Laurelin talon Hiperdinoon pääsee oikotietä, entistä reittiä, joka oli väliaikaisesti suljettuna uuden guagua-aseman (joka ei ole vieläkään valmis) rakennusvaiheen aikana.

Circuba, kuubalainen sirkus, on kaupungissa. Suuri teltta on pystytetty Muellen, kalasataman, parkkipaikalle. Lippuja saa ostettua sirkuksen lippuluukulta, hinnat vaihtelevat 20€ molemmin puolin, istumapaikasta riippuen. Sirkukseen siis menemme loppuviikosta!