Tulet

Tilapäivitys

tul

Kuvassa ei ole juhannuskokko. Vihdoinkin minulla oli aikaa setviä varastotavaroitani niin, että sain poltettua turhat paperit. Kun aikoinaan tyhjensin asuntoni, pakkasin laatikoihin kaiken tärkeän, mutta paljon myös sellaista, jota enää en tarvitse. Papereita: työhön ja harrastuksiin liittyviä. Onneksi eilen satoi, kulovaroitus on ohi ja naapurilla sattui olemaan pellonreunassa palamassa juurakoita ja oksia. Varastolaatikot vähenivät merkittävästi.

Taas oli läpikäytävä omaa elämää ja muistoja vuosikymmenten varrelta. Päivä oli sateeton ja melko lämmin, hyvä sää lajitella menneisyyttään. Nyt saa osan unohtaa. Oli helpottavaa nähdä joidenkin asioiden haihtuvat savuna ilmaan. Rakkaimmat muistot säästän paitsi laatikoihin, tietysti myös muistilokerohini.

Tuli

Tilapäivitys

Kuoppaa kuivataan ja esilämmitetään huomista rosvopaistia varten. Itse prosessi alkaa aamulla klo 7.

Teneriffalta on tullut ikäviä uutisia metsäpaloista: saaren eteläpuolella Adejen ja Vilaflorin seuduilla roihuaa laaja metsäpalo, joka lähenee Teiden kansallispuistoa. Kuivuus ja kuumuus edesauttavat paloa – toivotaan, että tuli saadaan pian hallintaan!