Sábado

Tilapäivitys

saba

Tavallinen uuden normaalin lauantai. Nyt sairaalareissun jälkeen osaa nauttia näistä elämän pikkujutuista: autoon renkaiden vaihto (olivat jo aika loppu), churros con chocolate, Alcamposta lohta, joka oli tällä kertaa riittävän tuoretta ja kiduksiltaan punaista.

Teidellä käväissyt lumi on jo sulanut. Aamulla oli kylmä, vain 15 astetta, mutta nyt puoleltapäivin mittarissa on jo 20.
Korona jyllää mantereella.

Sábado

Tilapäivitys

noc

Kuvia kohti pohjoista illan hämärtyessä. Moottoritiellä on jo liikenne palannut melkein normaaliksi. Liikkumisen vapaus lisääntyy maanantaina, kun pääsemme faasiin 3.

Lennot saarten välille palautuvat ja enää ei tarvi olla erityistä syytä matkustaa.

Kokoontumisrajoitus nousee 20 henkilöön, aiemmin raja oli 10. Ravintoloissa pääsee jo sisätiloihin, kauppoja ja liikkeitä sekä julkisia laitoksia avataan lisää.

Kaduilla saa jatkossa kulkea ilman aikarajoitusta.

Maskipakko kuitenkin jatkuu, mahdollisesti vielä 21.6. jälkeenkin. (WHO suosittelee kasvosuojien käyttöä.)

Sabado

Tilapäivitys

sa

Vihdoinkin meillä on aurinkoinen ja lämmin päivä Puertossa.
Kumppani ajeli viikossa Suomeen, tosi pitkiä päivämatkoja, onneksi en ollut mukana!
Kävin kirpputorilla nukkekotitavaraa etsimässä. Aina jotakin pientä löytyy. Teidekin näyttäytyi, vaikka keräilee taas pilviä ympärillensä.
Alakuvassa on uuden guagua-aseman rakennuspaikka raivattuna. Kaikki puut on kaadettu. Saa nähdä, mitä vauhtia projekti etenee. Ja mitä ihmettä tehdään vanhalle mainoksin päällystetylle linja-autoasemalle?