Sevillaan

Tilapäivitys

sev

Sitten taas reissuun! Lähdimme aamun ensimmäiseen Titsaan numero 343 päästäksemme pohjoisen kentälle. Autojono mateli hyvin hitaasti. Olisi tosi rankkaa jos joutuisi kulkemaan töissä Santa Cruzissa ja tämä joka-aamuinen ruuhka olisi koettava säännöllisesti. Kolmisenkymmentä kilometriä kesti noin 1h 30 min. Ehdimme kuitenkin koneeseen – kohti Sevillaa.

Tuulet olivat myötäisiä ja lentoaika oli Vuelingilla vain kaksi tuntia. Mainittakoon myös, että suuri ryhmä afrikkalaisia venepakolaisia oli koneessa. Hyvä, että heitä pääsee mantereelle, sillä Eurooppa oli heillä toiveena ja tavoitteena.

Majoitumme Sevillan laitamilla 14-kerroksisessa Sevilla Mairena -hotellissa. Auringonlaskukuva on 11. kerroksen ikkunasta.

Miksi tänne tulimme? Se selvinnee huomenna.

Sevilla

Tilapäivitys

 

sevi

Sevillassa ajelimme kaupungin läpi katsellen näkymiä. Matkustelua on tullut tänä kesänä jo niin paljon, että nähtävyyskierrosta jalan ei enää jaksa tehdä: ollaanhan jo kotimatkan loppupuolella.

Kuvassa on Sevillan kuulu tori, Torre Sevilla, joka on Andalucian korkein rakennus, 180,5m. Siinä on mm. 24 kerrosta toimistoja, 13 kerrosta hotellia, 8000 neliömetriä kulttuuri- ja toimintatilaa, 25 000 neliömetriä kaupallista tilaa. Suuri ja hallitseva ja kauas näkyvä tämä pilvenpiirtäjä on.

Tänään matka jatkuu kohti Huelvaa, sieltä laiva lähtee lauantaina kohti Teneriffaa.

Mantereella

Tilapäivitys

image

Eilen ajelimme reittiä Cádiz, Jerez de la Frontera, Sevilla. Katselimme silmänkantamattomia viljelysmaita, oliivipuurivistöjä, suuria maatiloja. Jakarandat kukkivat täälläkin.
Jerezissä, tuolla sherryn valmistukseen keskittyneessä kaupungissa kävimme maistamassa lasilliset amotilladoa.
Yhdelle maksulliselle tielle jouduimme, vaikka niitä yritämme välttää. Jerezistä palasimme El Puerto de Santa Mariaan, jossa yövyimme.